Go to Top

MIN BAGGRUND

Profilbillede

Jeg er født i 1964 og opvokset i Vendsyssel.

Min uddannelse til cand.psych. blev afsluttet fra Københavns Universitet i 1995.

Her ud over er jeg autoriseret psykolog og specialist i klinisk psykologi.

Siden studietiden har jeg boet i København og nu i Gentofteområdet hvor jeg har min klinik.

I dag bor jeg sammen med min mand og vores fælles søn på 12 år.

Min professionelle baggrund er 13 års ansættelse i voksenpsykiatrien i Københavnsområdet, 6 år som privatpraktiserende, kombineret med en del undervisning og supervision.

Jeg har arbejdet på Sct. Hans Hospital, Bisbebjerg Hospital og Gentofte Hospital. Herfra har jeg erfaring med psykoterapi og behandling af depressioner, angstrelaterede tilstande og sværere psykiske lidelser. Endvidere med behandling af traumer, med krisehjælp, samtaler med pårørende og tværfaglig personalesupervision.

I dag beskæftiger jeg mig både med klienter med svære psykiske problemer og klienter med mere almene udviklings- og livsproblemer, herunder unge mennesker.

Hertil kommer supervision af psykologer og terapeuter under uddannelse og efteruddannelse, undervisning og kommunikationstræning af læger samt medicinstuderende og andre undervisningsopgaver, også for private virksomheder.

Jeg har en videreuddannelse som eksistentiel terapeut, men har oprindeligt min baggrund i psykoanalysen og den psykodynamiske tradition, men jeg benytter også kognitiv terapi, samt mindfullness og mere spirituelt baserede samtaler til reduktion af angst og stress.